Abbas mästarmatje ...

... åts här igår kväll. Den fick beröm. Blå burk! Och svensk färsk potatis är inte fel med gräddfil, egen dill o gräslök och egen sallad från pallkragen.  En trevlig kväll hade vi som nu lämnat sparrisfrossaveckan. Jag räknade ut att vi de senaste tio dagarna har umgåtts med vänner och bekant med mat i någon form sex kvällar, antingen här eller där. Fast det har inte varit sparris varje dag. Men alltid gott och trevligt.
 
 Idag på förmiddagen skypade vi med lille Bill. Han var pigg och på utmärkt morgonhumör. Skulle åka ut till Saltsjöbaden med kusin Bobo-familjen.
 
I dag eller i kväll har vi inget planerat, men imorgon ska Hej o Jazz ställas ut i Gräsmark. Och dessutom en av de hundar som Bosse har. Bugga kanske? Jag har inte hundra koll. En del planterande får det bli, kanske lådorna under fönstren. Allt är inköpt och väntar bara. Eventuellt lite krafsande med ogräsjakt runt huset om vädret fortsätter att var nådigt. Just nu skiner solen från en blå himmel och det är + 13 grader. Rekord antar jag den här våren.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Det är så härligt när sommarsillen står på bordet! Det får vara hur kallt som helst ute, men inne blir det en försmak av sommaren!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback