WWF arrangerar Earth Hour - jag tänder!

I kväll lördag kl 20.30 är det Earth Hour. WWf arrangerar den här manifestationen om klimat som går ut på att släcka under en timme.
 
 Jag är skeptisk till klimatalarmismen. Ok, det kanske sker förändringar i  klimatet till att bli varmare över jorden även om det kommer rapporter om att isarna vid arktis växer. Men jag tror inte att människans påverkan är avgörande. De isländska vulkanerna är mycket viktigare exempelvis. Och det finns säkert en del annat också som spelar in. Jordens klimat har ändrats över tid i cykler från varmt till kallt osv. Alldeles för många drar in alldeles för mycket pengar på klimatlarmen för att jag ska finna dem trovärdiga.
 
WWF är dessutom en stiftelse som bedriver sin verksamhet i det fördolda, ingen vet hur mycket pengar som går till ägarna, privatpersoner i USA. Ledarna i organisationen tillsätts inte genom val som vi är vana vid i föreningar, utan uppifrån. WWF har under flera år aktivt saboterat riksdagens försök att få till en vettig rovdjurspolitik genom att bl.a. hålla igång en meningslös överklaganscirkus.
 
Jag kommer som vanligt att protestera mot WWF,  deras sabotage mot en rovdjurspolitik och mot klimatalarmismen genom att 20.30 tända så många lampor som huset har och sätta på så många hushållsmaskiner som möjligt. Det blir min manifestation.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback