Whiskeyprovning i Svensbyn

Morgan har alltså fått tillstånd klart för att göra alkohol i Holmedal och han råkar bo på en plats som heter som där vi bor i Sillerud. Men det finns alltså tre Liane i Årjängs kommun. Han ledde provningen och kommer bl.a. att göra whiskey.
Här är Morgan
Såna här papper får man med ett glas på varje med en skvätt i. Här fanns också en med Macmyra i, Tullamore, Jim Beam tror jag. Jag var alltså inte med och provade, men kom senare till maten.
Whiskey är lite gubb-dryck. Någon dam var med men annars gubbar i olika åldrar och absolut fullt
Efter provningen var det mat. En kanongod laxsoppa med gott bröd till och en dessert med blåbär. Jag och ytterligare en dam var bara med och åt. Vi pratades vid tillsammans med våra män och hade en trevlig  lördagkväll.
 
Det kommer att bli tjejkväll så småningom i Stationscafét också och en vinprovning hoppas vi på framöver. Ytterligare en whiskeyprovning blir det i höst, med gissningsvis nya sorter. Det finns ju mycket att prova på och en hel vetenskap att sätta sig in i smaker, beteckningar och tillverkning. Det är i Sillerud det händer som lanthandlare Rikard säger. Det mesta rör sig också runt honom och fru, ICA-Sillerud och Cafét. Tror det var räkfrossa - dans på Tjolitta arrangerat av Golfklubben med Rikards orkester till helgen. Eller om det var nästa helg igen.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Även kvinnor dricker whiskey så jag hade inte tvekat ;-)

Svar: Jag var inte avskräckt av att vara nästan ensam kvinna, men den här drycken smakar så vedervärdigt. Dricker den aldrig frivilligt
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback