Sverige har absolut bett Saudi om ursäkt ...

... enligt arabisk tidning, ägd av son till kungen av Saudi. Fast enligt Wallström så har Sverige verkligen inte bett Saudi om ursäkt, hon upprepar det gång på gång i kvällens tv-program. Och hon ångrar inget av det hon tidigare sagt och det hon sagt  om Saudi stämmer fortfarande.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/wallstrom-naturligtvis-har-vi-inte-bett-om-ursakt/
 
Det man kan utläsa av hennes uttalanden är alltså ungefär att Saudi är korkade som har missförstått det hon sagt och känt sig förlämpade som land av att bli kallade medeltida diktatur. (Hur nu detta kan misstolkas????) Fast trots att hon står kvar vid vartenda yttrande så vill hon inte idag säga att Saudi är en diktatur. (Vad har ändrat sig på de här två veckorna i Saudis statsskick????? Och hon tycker ju nu som då!!!). 
 
Förbryllande är politiken i alla fall och det kommer att bli kämpigt för Sverige att ha så spretig regering när det gäller utrikespolitiken. Vem ska man lyssna på ? Och som sagt, vem har tolkningsföreträde om vad som sagts? Och finns det längre länder som betraktas som diktaturer av Sverige? Eller har alla  övergått till att vara enpartistater som också kan vara demokratier, så som Wallström sa häromdagen. ;-))
 
I Värmland finns ett uttryck som passar på vår utrikesminister just nu; Hon är schlep! (Slingrar sig, hal  som en ål, utan styrsel och  stabilitet)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker du att det är ok med diktatur

Svar: Nej!
Inga Magnusson

2015-03-30 @ 11:58:45
Postat av: Anonym

varför ska dom be om förlåtelse då eller?

2015-03-31 @ 10:18:31
Postat av: Anonym

varför ska hon då be om ursäkt för att hon säger att de är en diktatur

Svar: Ja, det får du fråga Saudi om! Det är ju de som påstår att Sverige har bett om ursäkt, även om inte Wallström har gjort det personligen.
Inga Magnusson

2015-03-31 @ 15:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback