Bra shopping i Karlstad idag!

Ibland kan det vara stressigt och trist att åka 8 mil till Karlstad för att handla när det samlat på sig ett antal varor som behövs / kommer att behövas. Men idag var det helt lugnt, väldigt lite folk på förmiddagen, inga köer, inte ens på Bergvik eller Biltema. Vi fick med oss allt vi behövde utom  hängande penseeplanteringar. De hade inte kommit än.  Vi behövde inte ens åka in till centrum. Och en god lunch blev det också på Bergvik.
 
Nu ska jag ta itu med krukväxterna. Inte plantera om dem, det är jag för lat för, men i alla fall byta översta jordlagret mot nytt och fylla på där det nästan är slut. Och så placera  ut nya som jag köpte idag . Känns som vår.
 
Och Roland går opp delor tillsammans med granne. Inget allvarsamt, det har bara växt igen. Verkar vara en lagom ansträngande uppgift en söndageftermiddag.
 
Idag fick vi telefonsamtal om att någon kommer och köper upp gamla jordbruksredskap som blivit stående här och där. Det låter vettigt att utnyttja. Det dräller väl ett och annat kvar fast vi skickat iväg några omgångar. Han kommer om ett par veckor tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback