Hur mycket regn finns det???

Detta regnande är bara helt osannolikt! Dag efter dag, natt efter natt och i mängd. Det verkar inte finnas någon slutparentes, bara någon enstaka halvdag med uppehåll framöver så långt prognoserna kan se. Det är  fortsatt lågtryck. Det är så overkligt så man undrar lite skräckslaget om det är syndafloden som kommit över oss?
 
Det känns spontant som om åstiderna är i olag. Vi fick ingen vinter, den var som en enda lång höst. Vi fick ingen vår, den var också som  höst. Det blev ingen sommar heller utan som  lång höst med kyla o blåst. 
 
Jag hör till dem som normalt gillar hösten  med väder som gör att man kurar ihop sig i mörkret under en filt med en god bok. Men jag vill alltså inte ha höst  hela året om! Det här är trist! Gnäll, gnäll, gnäll!

Kommentarer
Postat av: FREEDOMtravel

Jag förstår att ni gnäller över vädret i Sverige! Vi valde ju rätt år att åka iväg, men tycker synd om alla som tänkt sig en sommar hemma. Tycker också lite synd om de som hyr vår båt och ville uppleva sommaren där...

Svar: Ert val av år för att lämna Sverige var helt rätt ur vädersynpunkt. Det har varit oerhört trist om man ser tillbaka, en evig höst.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback