Matlust tillbaka! Tack o lov!

Nu äter dunkerstövaren Hej igen! Jag drar en lättnadens suck att matstrejken är över, åtminstone för den här gången!  Det verkar alltså inte ha varit njurar som spökade vilket, som någon påpekade, är ovanligt hos unga hundar. Han är bara ett och ett halvt år. Kan ha varit bekymmer med löptik i närheten! ;-)) Märkliga djur hundar! Vilket väderkorn!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken lättnad i alla fall!

Svar: Ja, absolut! Jag tänkte genast dåliga njurar eftersom vi rätt nyligen upplevt att taxen Oskar hade samma symptom. Hoppas förbättringen håller i sig nu!
Inga Magnusson

Postat av: TT

Vad skönt! Svårt med djur som inte kan förmedla vad dom känner, tänker och tycker.

Svar: Ja, det ser så konstigt ut med en hund som bara fnyser i köttfärsen som han bara någon vecka tidigare huggit in på.
Inga Magnusson

2015-01-13 @ 08:33:33
URL: http://tyratok.blogg.se
Postat av: Lena

Även jag drar en lättnadens suck! Löptikar har aldrig påverkat några av våra hanhundar. Hej har ju inte en parat en tik.
Kan han i skogen ha hittat något gammalt och ruttet från en slaktad älg? Sånt har vi varit med om. Det ger en riktigt dålig mage och tar tid att få ordning på.
Härlig bild på en glad och "farlig" hund!

Svar: Än kan vi nog inte ropa hej när det gäller Hejs matleda (menade inte att försöka vara rolig ;-) ) Vi får se vad det kan bli av det hela. I morgon ska jag tina upp lite älgfärs och se om han kan gilla det.
Inga Magnusson

2015-01-13 @ 19:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback