Helgen som kommer ....

... inleds förstås med en arbetsdag fredag. Och det är som vanligt roligt att få åka till skolan, träffa barn och kollegor! Märkligt att det kan vara så  efter många år på samma ställe!! Fast arbetsuppgifterna har varierat förstås. Men det pirrar lite av positiv förväntan inför varje ny arbetsdag, för i mitt jobb vet jag aldrig riktigt hur dagen kommer att se ut: Kommer de planerade arbetsuppgifterna att fungera eller måste jag göra om?? Just i morgon sjösätter jag två nya hugskott och det ska bli spännande! Har aldrig prövat just de här  förut. ;-))
 
Sen blir det väl till att följa vargjakten med inside info under helgen, hoppas i alla fall kunna rapportera här på bloggen. Åtminstone funkade det så förra gången, men då deltog ju gubben förstås. Vi får se.
 
Toa har vi ingen i våningsplan under helgen. Antagligen kommer vi att parkera oss vid en toa 7 kilometer härifrån. ;-)
 
Jag planerar för en bokläsarhelg och promenadhelg, inga fönsterbyten, inga golvbyten ska spöka, det får vila ett par dagar, men jag har tre nya böcker att välja på. Får se vad det kan bli!
 
Imorgon fredag kväll kommer vi förstås att följa livesändningen av Ellegalan på tidningens hemsida och speja efter  svärdotter som är med och organiserar den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback