En hare för Hej idag på förmiddagen!

Roland är riktigt nöjd med dunkerstövaren Hej! Han har sån jaktlust och håller på tills han får haren på benen. Se-n jagade vi rådjur med lille Seffrin vid middagstid och ett par timmar framåt. Han fick opp och jagade bra någon dryg timme men rådjuren gick ut på fel ställe. Fin dag i skogen i alla fall. Skönt att ha några dagar ledigt till och i kväll är vi bjudna till goda vänner som vi inte träffat på ett tag. Ska bli roligt, det ser vi fram emot.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Duktig Hej! Vi har en Smilla som gillar jakt!
Svar: Den gamla bron måste ersättas. Det är för gammal och måste renoveras varje år. Tyvärr så tänker politikerna men stortårna. En låg bro?! Dom är galna och alla företagare ända upp till Vänern är på krigsstigen. Jag hoppas på en högre bro, men klubban har landat i bordet! Ha det gott!

Svar: Aha, jag har hört en del om besvikelsen i Karlstad och Åmål över någon bro som kommer att hindra sjöfarten ut från Vänern. Det är alltså den här det gäller. Intressant att få info om detta. Undrar hur det går för de stora pappersindustrierna i Grums och Karlstad som är beroende både av virkestransporter in och transport ut av sina produkter?
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback