"Dragen älg" får vi i kväll!
Jag såg också det där receptet i din blogg, och gjorde en variant på rådjur innan i veckan. :-)
Alltid trevligt att bli bortbjuden på mat! Och det kommer säkert tillfällen framöver som du/ni kan bjuda igen. Ha en toppenfin lördagkväll!!! :-D
Det spontana blir många gånger det bästa :-)
Trevlig kväll!
Svar: Jag gjorde det på två hela bogar - såna där "saker" som verkligen har en förmåga att hamna så långt ner i frysboxen att det ibland är så gammalt när man hittar det igen så man väljer att slänga det istället för att tillaga... <:-I
Jag är ingen superexpert på hur trådigheten ska vara när rätten är klar, men jag tycker det såg vettigt ut!? Framförallt smakade det bra - något som jag ofta har problem med när det gäller rådjur. Tycker ofta att det köttet får en "än" smak. (Vad nu den ska beskriva som - att något smakar "änt" är nog bara ett dialektalt uttryck här... Men hur som så tycker jag inte om den smaken, och allt som kan tänkas få den att försvinna testar jag gärna!!)