"Dragen älg" får vi i kväll!

Fnissar fortfarande över hur det blev. Jag ringde goda vänner för en stund sedan för att bjuda hit dem  i kväll (noll framförhållning som vanligt! ) Men de hade en dragen älg på gång ( Robins recept från bl.a. min blogg!) så då blev vi bjudna dit istället!  ;-)   Lite skämmigt för oss förstås men himla kul! Jag ser fram emot att få smaka en ny variant av "Pulled moose" och höra dem berätta om en resa de gjort till ett ovanligt resemål. Det är en plats där jag faktiskt har varit även om det var länge sedan. Vilken tillfällighet - jag som nästan aldrig reser någonstans!  Så kan det gå! Lördagkvällen är räddad i elfte timmen! Och jag tar med en paj till kaffet!

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Jag såg också det där receptet i din blogg, och gjorde en variant på rådjur innan i veckan. :-)

Alltid trevligt att bli bortbjuden på mat! Och det kommer säkert tillfällen framöver som du/ni kan bjuda igen. Ha en toppenfin lördagkväll!!! :-D

Svar: Hur funkade det på rådjur? Jag avrådde från det för jag trodde att rådjur ha för tunna kötttrådar. Tänkte att det skulle bli en gröt av alltsammans. Men det kanske gick bra! Glad om du vill berätta hur det gick!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Det spontana blir många gånger det bästa :-)

Trevlig kväll!

2015-01-10 @ 17:36:06
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: AnnaKK

Svar: Jag gjorde det på två hela bogar - såna där "saker" som verkligen har en förmåga att hamna så långt ner i frysboxen att det ibland är så gammalt när man hittar det igen så man väljer att slänga det istället för att tillaga... <:-I

Jag är ingen superexpert på hur trådigheten ska vara när rätten är klar, men jag tycker det såg vettigt ut!? Framförallt smakade det bra - något som jag ofta har problem med när det gäller rådjur. Tycker ofta att det köttet får en "än" smak. (Vad nu den ska beskriva som - att något smakar "änt" är nog bara ett dialektalt uttryck här... Men hur som så tycker jag inte om den smaken, och allt som kan tänkas få den att försvinna testar jag gärna!!)

2015-01-12 @ 08:11:43
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback