Roland klädde granen igår kväll!

Han gjorde det med den äran och med endast  mentalt support från min sida, lite glada uppmuntrande tillrop då och då. Jag brukar slingra mig ifrån julgranar, liksom julklappsinslagning. Mitt tålamod är inte det rätta. Nästa år tror jag att Roland  vill ha trådlösa ljus! Om det finns? Vi är inte riktigt säkra än. Men Roland hävdar bestämt att han på Lennart W:s facebook läst hur han i vredesmod klippt sönder sin gamla lednings- julgransbelysning i små bitar och slängt den för att sätta upp en trådlös. Då slipper man ju det berömda ormboet som brukar uppstå i julgranen.
Hur som helst, fint blev det i alla fall så nu kan julen få komma!

Kommentarer
Postat av: Maries

Skönt att höra att det är fler än jag som inte har äverdrivet stort tålamod med"pill, pet och plocksaker" när man kan ha en ängels tålamod med barn... Har funderat på om det är ngt fel på mig! ;-)

Svar: Så är det här också!!! Jag kan verkligen ha tålamod med barn och jobba länge och målmedvetet för att se resultat. Men klappar och granar går inte alls. Roland har snällt tagit över den avdelningen. (Av snällhet eller ren självbevarelsedrift !? ;-) )
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback