Markus födelsedag startade med lunch på Grand

Vi hade en himla tur med vädret! Här vid entrén på Grand hotell som ligger fint vid vattnet.
Grand är rejält renoverat sedan vi var här sist. Man har byggt om rummen våning för våning och även entrén. Roligt att man har bevarat den ursprungliga kitschiga stilen med guld och pelare och prål. Fint med ljus där uppe i taket
Gran förstås.
Vi bänkade oss vid det som förr var verandan, men det heter Cardiebaren (osäker om jag stavat det rätt!)  numera Man kan sitta bekvämt med barn i sofforna och utsikten är suverän ut mot vattnet. Det blir ljust och fint här också med allt solljus. Sen betyder det mycket att personalen här på Grand alltid är så vänlig och hjälpsam.  Besöket här var en överraskning, Markus visste inget. Det var bara vi nu.
Lite presentöppning blev det också från Värmland.
Vi andra åt mat och Bill gillar glass
Creme Brulé är vi alla förtjusta i så det fick avsluta
Barnbarn lilla Lou såg sig eftertänksamt omkring. Detta var hennes premiär "på lokal" och det gick bra. Lagom ljud och många synintryck blir det.
Snossa  med farfar
 Glad med mamma Carin
Sittningar med äting kan bli länge för en treåring så Bill fick ägna sig åt sin padda.
 
Efter besöket på Grand fortsatte vi i taxi ut mot Aspudden för att tillbringa eftermiddagen med Carins systerfamilj. Det visste Markus inte heller nåt om innan.  Stockholm visade sig från sin allra bästa sida. Det var så vackert.
 Sen blir det mer bilder och text från besöket på Aspudden. Senare idag tror jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback