Många uppmärksammade mitt bloggjubileum!

Tack för det alla! ! Det värmer med goda ord och reflektioner om bloggande. Många år och många vänner/ kontakter har det blivit på 10 års bloggande. De flesta är kvar sedan flera år, några har lämnat bloggen eller till och med jordelivet.
 
  Rut som blev en bra bit över nittio år  bloggade in i det sista. En fin bloggvän som jag beklagar att jag aldrig träffade irl. Hon finns inte mer ibland oss. Rut  föddes i Glaskogen och berättade om sin barndom på bloggen, om början på  1900-talet. Visst är hon saknad. Tänker på henne varje gång vi åker till Arvika, förbi hennes barndomstrakter vid Gillbergadalen
 
Annaa Mattsson frilansjournalist finns inte heller med ibland oss i  längre. Henne¨saknar  jag förstås, hon var nog min allra första bloggkontakt.
 
Några försvann bara ur min bloggvärld så som  "En liten tant",  Anne Berndt och Suss B. Suss har jag kontakt med ändå förstås, vi är ju vänner sen barndomen. Anne B. hittade jag igår som översättare på en cd med multiplikationssånger som jag fick idag! Kul men oväntat. "En liten tant" tröttnade på bloggandet och slutade.
 
Men det har kommit nya uppskattade bloggvänner. Så är kanske bloggens villkor, man möts och skiljs utan stora åthävor. Livet ändrar sig hela tiden och några gamla bloggkontakter har istället mer  blivit facebookvänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback