Kanonfynd på Östpendeln i Karlstad!

Jag har letat efter den här second handbutiken länge, och lyckades hitta den av en slump igår när vi var i Karlstad. Den är betydligt mindre än mina vanliga vattenhål; Gengåvan och Myrorna.  Jag hoppade in en kort stund på vinst och förlust bara för att kolla.
 
Och hittade Ikeaglas som jag varit på jakt efter länge. De är helt suveräna till allt, känns bra att dricka ur, är låga så även barn kan hantera dem, passar alla drycker. Men görs och säljs alltså inte längre. Mina egna är  på upphällningen, vi använder dem mycket och glas går  sönder ibland, det är ofrånkomligt. Fick tag på några på Gengåvan förra året. Men nu var turen på min sida: 12 glas hittade jag direkt på Östpendeln för 90 kronor!! Vilket fynd! Klart att jag köpte allihopa. När jag diskat dem i maskin hemma såg de helt oanvända ut, inga repor och märken i dem alls.
 12 såna här alltså! Helt suveränt! Nu har jag kalasglas till dödagar!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Grattis till fyndet! I stora staden så har Myrorna blivit ganska så dyra. Men visst, lokalhyran på Emporia är väl inte gratis...

Svar: Redan idén med second hand lockar många kunder. Jag trivs bättre med att köpa där än i vanliga butiker. Inte så priskänsligt längre kanske.
Inga Magnusson

Postat av: Lena

Kul att du hittade den, det är ju den jag tipsat dig om, billigt brukar det vara där och lagomt mycket grejer

Svar: Absolut billigt! Och lagom stort också, fast trångt. Man får röra sig med andakt för att inte välta ner nåt. De skulle behöva en större lokal.
Inga Magnusson

2015-12-09 @ 23:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback