Vilken fantastisk dag!

Solen lyser från en blå himmel dekorerad med fina vita molnduttar. Och jag får gå här i köket med denna utsikten genom öppen dörr och pyssla med svamprensning och matlagning. Det blir förstås älgfärsbiffar med svampsås idag med äting på altanen. Och lingonsylt till och egenodlad sallad från pallkragen.  Bättre blir det inte.
 
Det blev 3 kilo kantareller på en liten tur igår kväll. Det här är en del. Sammanlagt har vi nu bärgat 7,5 kilo i år. Så mycket har vi aldrig plockat förut!
 
Nu for gubben iväg på en tur med Harleyn! Och jag ska sätt mig på den soliga o lagom varma altanen för att sy lite på ett par jeans. Jag har letat mig igenom allt vad second hand i Karlstad har av vardagsjeans utan stretch, det är svårt att få tag på i vanliga butiker. Två par har jag hittat i alla fall. De var helt ståndsmässiga när det gäller märke; Tiger och D&G. Asch det var inte någon märkesjakt men de råkade passa. ;- ) Fast de är lite vassa i innersömmen runt midjan så jag ska sy på ett mjukare tyg av utslitna jeans.
 
Sen när Roland kommer hem igen så blir det jordgubbar med vispgrädde! Och till sist en långpromenad med taxen Seffrin. Senaste veckorna har jag lyckats pricka in en promenad varje dag, så som jag tänkte.
 

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Kantareller såååå gott. Mums. Och så mysigt du har det. Där har du nog det snällt.
Fina bilder och Kram till dig

Svar: Detta har varit dagens utsikt från köket med öppen altandörr ut. Då gör det inte så mycket att vara inomhus! Ska gå en långpromenad med taxen sen.
Inga Magnusson

2015-08-12 @ 14:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback