Tillbaka till jobbet i morgon!

Ungefär så här ser min arbetsplats ut ;- )  men jag ska inte sätta mig i rivningen utan som vanligt i den gula byggnaden där bakom, i källaren på det gamla mellanstadiet. Tja om man så vill gamla  realskolan. Nu är det inte några vilda elever som har rivit ner skolan under sommarlovet i förhoppning om att slippa undan. Det som är helt nerrivet är högstadiet, den byggnaden är ersatt med  nytt och fint som ligger bakom mig där jag står med kameran.
 
 Eftersom jag fyller 65 i år så skulle jag kunna gå i pension med "hedern i behåll" men det är så himla kul att jobba så jag fortsätter ett tag till om hälsan o lusten står bi. Det kommer att bli som tidigare, varannan dag, måndag, onsdag och fredag. Imorgon börjar vi som sagt, vi personal och det ska bli kul att träffa gamla och nya kollegor. Vi har nästan ett par veckor på oss att förbereda innan eleverna kommer och det känns bra. Får se hur många av de dagarna jag behöver göra, och vilka som passar bäst..
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Perfekt arbetstid så jag förstår att du fortsätter. Jag börjar också i morgon och en vecka senare kommer eleverna. Vi har två timmar till vårt förfogande för "iordningställande" och tre timmar till att planera uppstarten. Resten av veckan ska ägnas åt annat vilket är rena vansinnet om man frågar mig. Rakt in i en stressig start i stället för att fokusera på eleverna och undervisningen. Men jag är inte förvånad...

Svar: Nja jag tror att tre av dagarna fram till elevstart den 21:a augusti är planerade uppifrån med gemensamma aktiviteter. Men de övriga är än så länge fria för oss att planera i kollegiegrupper i olika konstellationer, eller bara planera läsåret. Det är väldigt bra! Heder åt vår ledning som visar så mycket klokskap. Jag har en bra arbetsplats.
Inga Magnusson

Postat av: Gubben

Jobba lite extra som pensionär är väl inte fel, då det innebär lite extra pengar samt att man håller igång.

2015-08-10 @ 07:13:08
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback