SD är inte det största partiet ....

... i Novus mätning men det tredje största sammantaget. Det största dock bland manliga väljare. Partiets uppåtgående trend är tydlig och långvarig.  När ska de andra partierna göra något  åt det här? Just nu är de som handlingsförlamade och gömmer sig bakom DÖ.  http://novus.se/valjaropinionen/tv4novus-valjarbarometer/2015-2/
 
Och efter gårdagens tv-program om den tilltagande radikaliseringen i svenska förorter så lär SDs uppåtgående trend  fortsätta. Svt klippte tydligen bort det som egentligen hände, dvs att tv-teamet fick fly in i bilarna och inte kunde skyddas av två poliser som var med. Det finns tendenser att de invandrartäta förorterna styrs av radikala muslimska grupper numera, inte av svenska lagar.  "Det här är inte Sverige" hördes någon ropa under det tumultartade inslaget igår.
 
Mona Walter, som var med, är upprörd över att Svt klippte bort hoten som tv- teamet utsattes för. Det som tydligen händer i de invandrartäta förorterna är inte representativt för Islam som religion. De politiska partierna måste komma med förslag på hur man ska skydda de goda krafterna och hävda svensk lagstiftning i de här områdena, annars är bl.a. kvinnorna i farozonen för förtryck.
https://www.facebook.com/mona.walter.182?fref=ts
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback