Nordmarkens skola! Så snygg!

Vår nya högstadieskola blir så snygg! Nu börjar man se det när det blir lite ordning runt omkring. De där färgade fälten mellan fönstren är tricket tror jag. Och den vackra träfasaden som är oregelbunden när man kollar närmare. Skofri ska skolan också bli, hoppas det funkar.
Här syns hur den nya byggnaden går ihop med gamla matsalen o aulan till höger.
Fantastiskt att ( C) med Katarina Johannesson, Annika Holmstrand och Lisbeth i Fölsbyn i spetsen orkade ta alla hot och allt ovett och driva igenom det här bygget av en fin enhetlig högstadieskola för hela kommunen. Modigt och klokt! En eloge till er!
 
Det blev då en definitiv brytning med resten av gamla Alliansens (M ) , (KD ) och (FP) som ville laga och lappa på de gamla skolorna i Töcksfors och Årjäng istället för att bygga nytt.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth i Fölsbyn

Tack Inga. Dina ord värmer. Utan stödet från våra medlemmar och sympatisörer hade det aldrig gått så vi är många som kan ta åt oss äran idag. Nu jobbar vi vidare med de övriga skolsatsningarna. Ha det gott i sensommarvärmen.

Svar: Det var ortroligt bra gjort att få till den här fina skolan. Jag tänker på er med tacksamhet varje dag när jag passerar den..
Inga Magnusson

2015-08-23 @ 11:05:07
Postat av: Lisbeth i Fölsbyn

Ja visst kan vi känna oss stolta över denna framtidssatsning för våra barn och ungdomar. Verkligen ett lyft för hela kommunen.

2015-08-24 @ 10:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback