Kan dom vara ute på vintern???

Rejält nedslitet var det nedanför trappan vid altanen. Roland går ju här varje morgon året om med hundarna och vi passerar rätt ofta annars också. Åtminstone halva året så tillbringar vi mycket  tid på uteplatsen.  Nu köpte vi de här plattorna på Ikea och lade ut dem på plats. Men de känns så fina. Undrar om de verkligen är tänkta att ligga utomhus utan skyddande tak över under vintern? Det kollade vi inte innan förstås. Men nu är det lagt så får vi se vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Allt slits av väder och vind men visst är en del mer tåligt än annat. Ni får helt enkelt se. Tycker att det påminner om golvet som yngsta fröken har på sin inglasade balkong... Men bra blev det!

Svar: Jag har börjat misstänka att det är just sånt som de här plattorna ska användas till, inglasat och under tak. Men som du säger, den som lever får se. Vi har facit nästa vår eller nästa....!
Inga Magnusson

Postat av: Gubben

Tycker också det verkar vara sådana plattor som brukar användas till balkonger. Snyggt blev det så låt det vara kvar borde klara några år tycker jag.

Svar: Man kanske inte få ha krav på att det ska hålla i decennier.
Inga Magnusson

2015-08-13 @ 08:17:08
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Veiken

Jag tror att det håller ganska bra. Ni får göra en utvärdering efter vintern. Står det inget om det på paketen?? Snyggt blir det i alla fall!

Svar: Nej, det stod inget på paketet. Som du säger så får vi se efter en vinter hur det ser ut. Vi behöver i alla fall ha dem på plats hela året.
Inga Magnusson

2015-08-13 @ 09:14:21
URL: http://veiken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback