Hej då sommarhuset!

Nu har vi städat ordentligt och lämnar över till nästa gäst! Vi flyttar hem igen efter några veckor på sommarnöje. Men vi kommer tillbaka till det idylliska lilla huset med den fina sjöutsikten.
Ibland är utsikten så här dramatisk med åska och regntunga skyar, men idag var det strålande solsken hela  eftermiddagen! Ett kan man vara säker ¨på och det är att utsikten över sjön är olika varje dag!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Att ha utsikt över vattnet innebär alltid vackra vyer!

Postat av: AnnaKK

Förstår verkligen att ni tänker återvända!! Ser så mysigt ut, och så ligger det ju så fantastiskt fint också där vid sjön! :-)

Jag är uppvuxen med sommarstuga, men som vuxen har det aldrig känts som om tiden har funnits till att vara i en sådan. Hade husvagn ett tag, men tyckte inte vi hann med att vara ute nåt med den heller. Och tyvärr blir inte husbilen heller så mycket använd. Men några helger nu på höstkanten bara SKA jag och maken åka iväg och ha lite semester - för är vi hemma så är det bara jobb, jobb och åter jobb. <:-)

Svar: Känner igen det där att det bara blir arbete om man är kvar hemma. Man måste åka iväg för att få semester. Vi som hyr ut stugor kan inte åka längre bort än att vi kan var hemma på några timmar igen, om det händer nåt med båtarna eller husen. Men framöver hösten blir det nog en långweekend med semester i Oslo. Och sen några dagar i Stockholm när nästa barnbarn har anlänt till världen. ;- )
Inga Magnusson

2015-08-02 @ 09:25:46
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback