Gustavsfors i kväll!

 
Roland åkte Harley förbi här igår kväll och blev så imponerad att vi bara måste åka dit och kolla och käka i kväll. Vi bokade in oss här på Sjömagasinet.
God mat, grillbuffé, och trevligt sällskap blev det.
Det är ett ganska stort område med flera restauranger och en anläggning för camping, framför allt såg det ut att var ett par stora grupper scouter från Tyskland där just nu. Massor av tält längre bort.
Byggnaderna är gedigna.
Själva Alcatraz är en anläggning med flera möjligheter till mat, övernattning, konserter, äventyr osv.
Roland testar klätterväggen! ;- )
Karta över området. Gustavsfors syns i mitten av kartan. Vi bor ju vid Östra Silens västra vik, längst upp.  Hela området är fullt av turism kan man se här.
Medan vi satt och åt så fick vi se hur två ovanliga motorcyklar rullade in till restaurangen. Det här var en trehjulig historia med  chevroletmotor 8. Väger nästan ett ton om jag fattade föraren, en Lidköpingsbo, rätt. Den gick att framföra i 250 km / tim men han hade bara kört i 200 km / tim vid något tillfälle och naturligtvis på väg där det var tillåtet. ;- )  Han och hans medföljande dam var i vår ålder. De skulle äta och övernatta här. Kanske på tur runt Vänern.
Det här var damens fordon, också en trehjuling men med två hjul fram istället för bak. Märket Can am som gör flygande fordon och en del annat.  Till att framföra denna skulle man inte behöva körkort.(?) Men det hade hon.
 
En sån här flotte har vi ibland varit sugna på att ha. Men det har inte blivit någon än. Ser trevliga ut i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilket trevligt utflyktsmål men klätterväggen hade jag inte givit mig på!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback