Smarta grejer, typ solcellsladdare till mobilen ...

... finns på den här sidan. Här finns också en grej som gör att tjejer kan kissa stående! Ha ha...! Kanske har sin användning i samband med friluftsliv om marken är snårig eller kall? ;-))
http://www.coolstuff.se/Vooni-Solcellsladdare-Deluxe
Hittade den hos Freedomtravel, bloggen som beskriver Peter och Helenas årslånga resa i Europa med husbil
http://www.freedomtravel.se/
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ha ha, ja det skulle kanske vara något att satsa på :-)

Postat av: Anna

Hej!
Jag vet inte om du kommer ihåg mig. Har följt din blogg i olika omgångar och har själv bloggat. Fiskarflicka från västkusten som flyttade till Kalmar och blev sjökapten och sen skaffade barn och gick iland. Har inte läst bloggar på evigheter (när har man tid till det när man har en fyraåring och en 2,5åring och jobbar heltid?!) men satt ikväll och funderade på bloggar jag läst förr. Kul att kika in här!
Jobbar nu på en webbutik för friluftsliv och säljer bland annat produkterna ovan. Att ståkissa som tjej är revolutionerande!:)
Hoppas allt är bra med dig och de dina!
Hälsningar, Anna

Svar: Klart att jag minns dig!!! Va roligt att få ett livstecken igen. Undrar om jag inte har kvar din blogg på min lista över bloggkontakter. Du är ju en av de allra mest spännande bekantskaper jag har gjort i bloggvärlden. _Minns att jag följde dina resor på båtar och dina utbildningar. Saknade dig när du lämnade bloggandet för att ägna dig åt din familj och ett annat liv än att vara singel på båt. Hoppas du har det bra och hittade en tillvaro som du gillar. Inte så lätt att lämna sjölivet och det som du satsat utbildningsår på och gillade egentligen. Men svårt att kombinera med rollen som mamma. Ha det gott! Och än en gång, kul att du tittade in!
Inga Magnusson

2015-04-18 @ 22:15:16
Postat av: Anna

Trivs gott med tillvaron. På gränsen till lyxigt att få jobba med något man har ett privat intresse av. Får betalt för att surfa runt bland tält, sovsäckar och vandringskläder och guida kunder i sina inköp. Saknar sjömanslivet ibland. Sjömansromantiken. Är dock inte ens i närheten beredd av att ut och segla igen. Men det rastlösa sjömanshjärtat gör sig påmint ibland. Det är nog en del av personligheten, det här med att vara stilla på ett ställe trots att man egentligen trivs. Å andra sidan är livet sällan stilla med två små grabbar! :)
Funderar på att ta upp bloggandet. Igen. Surfar runt bland gamla kontakter för att få inspiration :) Gör ett avtryck här om jag börja igen!

Svar: Vore roligt att ha kontinuerlig kontakt med dig igen på blogg eller via Facebook. Mina blogginlägg länkar till min facebook-sida så en hel del av gamla bloggkontakter har jag dialog med där ganska ofta. Lite enklare än bloggen. Men några hänger i på bloggen också. Kollade om jag hade din bloggadress kvar på min lista och det hade jag: Landkrabba var det ju. Ok, ha en trevlig arbetsvecka, tycks som om du hamnat rätt, både med jobbet och småkillarna! Hoppas du hör av dig igen om du återupptar bloggandet eller vill ha kontakt via FB
Inga Magnusson

2015-04-19 @ 21:25:03
Postat av: Landkrabba

Vi gör väl ett försök från gamla bloggen :)

Svar: Jaaa.... va kul!
Inga Magnusson

2015-04-20 @ 22:14:46
URL: http://landkrabba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback