Sitter o tänker på dagens jobb !

Kanske inte de vanligaste tankarna vid fredagsmyset med" Lets dance". Men det är så roligt att träffa elever som kämpar och samtidigt är så glada!  Skämt och skratt flyger genom luften när vi jobbar tillsammans. Vi har det bra känns det som. Och nu i slutet på läsåret så skördar vi frukterna av årets jobbinsatser. Ibland har det varit arbetsuppgifter som krävt både tålamod och hårt arbete under längre tid. Skönt att närma sig avslut  / utvärdering men också insikt att några kommer jag inte att träffa igen till hösten eftersom de går vidare till högstadiet eller flyttar. Det blir en saknad. Samtidigt spännande att träffa nya elever, alla är olika!

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag hade mer än gärna haft dig till lärare åt Mini. Din inställning till både elever och lärande är alldeles underbar, du borde klona dig! Alla elever skulle ha en egen Inga vid sin sida, då skulle resultaten inte se ut som det gör in några internationella tester det är ett som är klart.

Svar: Oj, kommentarssvaret är borta. Jag skrev ungefär, tack för snälla ord. Men jag kan inte göra mirakel direkt. Bara se till så att vi har kul ihop.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback