Regering är i fritt fall ...

... enligt ny mätning som presenteras i tidningen Aftonbladet av Lena Mellin. Den röd-gröna regeringen får bottensiffror i ny opinionsmätning. Inte ens Aftonbladet kan dribbla bort de här katastrofalt låga siffrorna utan säger som det är och tar sina politiska företrädare i örat.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20582224.ab
Statsminister Löfvén blir slagen av KD-Hägglund som är under avveckling! Hägglund toppar listan alltså!.  Åsa Romson MP kommer sist! (Vem är förvånad?)
 
"Det är nästan lika många som har stort eller mycket stort förtroende för Jimmie Åkesson som för Stefan Löfven."

"Politik är en förtroendebransch och den som många har förtroende för är en valvinnare." skriver Mellin i Aftonbladet.

Någonstans har det gått snett med regeringen, den har inte skapat tilltro till sin politik eller genomförandet av den. Det har varit det ena magplasket efter det andra; utrikespolitiska fiaskon, svikna vallöften om bensinskatt och ROT, flyktingmottagandet är i kaos och man har ingen lösning. Skolproblemen skulle vara fixade på 100 dagar enligt Fridolin, men kvarstår uppenbarligen och  utbildningsministern  uppför sig som om han fortfarande var i opposition dvs bara rabblar visioner men inga konkreta förslag som kan genomföras i praktiken.


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag har aldrig haft så lite förtroende för någon regering som jag har för den här. Det är mycket som känns framhastat och ogenomtänkt...

Svar: Det verkar bli en mängd göranden och låtanden liksom på känn, utan ordentlig förankring i ekonomi och praktik. Man agerar som om man fortfarande var i opposition och kan vara hur ansvarslös som helst.
Inga Magnusson

Postat av: znogge

jag är inte helt förvånad tyvärr...

2015-04-06 @ 12:03:11
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Anita

Ja nog är regeringen i fritt fall.Jag förstår inte hur det kunnat bli så.Nu är vi inne i månad 4 och inget har hänt som skulle hända.
Det var mycket fin konst som du har i nästa avsnitt av bloggen.Jag har varit iväg en gång på konstutställning men det var inget för mig. Det var mest tavlor och lite andra prylar. Den konsten du visar bilder på det är konst. Mycket fint. Ha det bra. Kram/Anita

2015-04-06 @ 13:07:29
URL: http://www.123minsida.se/AnitaPaxi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback