Padda ....

..... åkte Roland till Årjäng för att hämta, den som ska platta till uteplatsen innan det ska på plattor som kommer idag med någon bil.  Spännande att se hur det blir till slut. 
 
Jag ska fortsätta projektet göra rent i hus, inte lika tjusigt som att bygga uteplatser, men nödvändigt minst en gång om året: Tvätta sängöverdrag, madrasskydd, kuddöverdrag, täcken. Har gjort två sängar, nu är det bara 25 kvar :-). Det ska också tvättas så där 20 trasmattor och putsas ett okänt antal kvadratmeter fönsterrutor.  Till slut göras rent bakom spisar och i fläktar och kylskåp och förstås skura golv Fast jag har någon månad på mig. När man inte måste jäkta för illa så är det helt ok. 
 
Dessemellan sköter jag markservicen just nu med matlagning åt min uteplatsbyggande man. Hoppas det vackra vädret håller i sig. Lite lättare att snabbt få torrt alla tvätt. 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ni är så duktiga! Det är skön att höra att det är fler än jag som håller tempo. Ibland undrar jag nämligen om det bara är jag som alltid är överöst med göranden, även om det är trevliga göranden... :-)

Svar: Ha ha... visst är det svårt att låta bli trevliga göranden! Risken är förstås att det blir lite mycket ibland. Men nu har vi latat oss med barn och barnbarn en vecka så det får bli vardag igen.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback