Tung dag är den här dagen alltid.

Det är min mammas födelsedag. Hon lever kvar i minnet och jag tänker fortfarande på henne varje dag, fast det är fyra år sedan hon dog. Trodde att jag skulle liksom glömma i vardagen, men det gör jag inte. Och jag tänker på min friska starka mamma, inte den sjuka och skröpliga från sista året hon levde.
 
Vi har varit på marknaden i alla fall och köpt vedkorgar och ljung. Sen drar vi iväg till Agnars, bjudna  på äting. Det skingrar nog tankarna. Får meddelande från Bill- familjen. Mamma Carin är nu i Milano på modevecka, Bill och Markus med Bobo-familjen på utflykt. Lite bilder har jag kvar från Umeå, men hittar dem inte i mängden på minneskortet. Får leta lite mer.

Kommentarer
Postat av: Anne-christine

Förstår tankarna hamnar hos mamma denna dag.
Kramar till dig.

Svar: Tack för omtanken!
Inga Magnusson

Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Så är det du.De finns med oss,från sin krafts dagar när allt var som det skulle.Och något annat gick inte att föreställa sig,inte på riktigt. Liksom. Kram från mig.

Svar: Det överraskar mig. Trodde ju att när nära och kära går bort så glömmer man dem, de försvinner ut ur ens liv. Men min mamma finns med mig varje dag i det jag gör, hur hon skulle ha gjort, vad hon skulle ha sagt är alltid närvarande. Så påtagligt. Men det är inte en sorglig närvaro, det är hennes skratt och hennes skämt och hennes sätt att laga mat exempelvis, som dyker upp i det jag gör.
Inga Magnusson

2014-09-20 @ 20:05:58
Postat av: Inger Maryissa

Förstår att denna dag är tung och att din mamma är i dina tankar ofta
det är samma sak för mig
kram

2014-09-25 @ 15:18:53
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback