SDs väljare - inte nödvändigtvis rasister!

Äntligen släpper en tidning fram vettiga synpunkter på SDs valframgångar. En docent menar, som jag, att SDs väljare inte behöver vara rasister och han försöker reda ut begreppen. Han skriver också klart ut att SD basic har fått sitt valresultat på grund av  kritiken mot invandringspolitiken, inte på grund av motsättningar mellan stad och land eller något annat. Media har ju annars försökt använda olika bortförklaringar för att slippa diskutera det verkliga budskapet i SDs valresultat.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/eftervalsdebatten-senaste-debattartiklarna_3941470.svd?sidan=1
Man får vara tacksam för varje litet korn av fakta som slipper fram i den här underligt vinklade eftervalsdebatten. Bäst jag upprepar att jag röstar inte på  SD och jag är inte rasist. Jag tror av hela mitt hjärta på alla människors lika värde och att vi ska ha ett bra mottagande till  dem som vi tar emot. Men jag reagerar på att media och politiker inte kan ta en öppen debatt om hur vi ska hantera flyktingströmmarna. I andra länder vågar man, varför inte här?

Kommentarer
Postat av: znogge

Självklart är alla inte rasister utan det står för något annat. Visst är det en reaktion på och en ovilja att diskutera invandringspolitiken som gör att många röstat så.

Svar: Knepigt att det ska behöva bortförklaras som nåt annat.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Våra politiker i alla etablerade partier har behandlat SD och invandrarfrågorna fel från början till slut! Jag har inte heller röstat på SD, men det missnöje som sprider sig i samhället måste tas på största allvar! Det finns liknelser från sent -30 tal!
Jag läste en bra artikel i GP igår. Du får länken här!
http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2497895-lar-av-historien-sa-vrids-vapnen-ur-handerna-pa-sd

Svar: Tack ska läsa den senare idag!
Inga Magnusson

2014-09-25 @ 14:03:06
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback