Moe Braga

Finaste hästen och på gång i trav nu igen. Jag är mest rädd för hästar och har aldrig varit en "hästtjej". Men Moa är fin, har sett henne här på Prästgården sen hon var föl och hon har alltid varit speciell. Det är Rolands bror, Gunnars, häst.  Häromdagen stod jag här och kliade lite på henne och pratade  med henne när stackars Severin, taxen,  råkade komma åt det blöta grässtrået mellan eltråden och marken och fick en ordentlig stöt. Han skrek rakt ut,  hårfällen stod rakt ut och fötterna också. Det var en riktig chock och jag fick honom inte att passera Moa när vi skulle gå tillbaka, vi fick gå runt och han sneglade skeptiskt på henne. Han kommer aldrig att frivilligt närma sig en häst efter detta. Inte heller något elstängsel.

Kommentarer
Postat av: znogge

Hästar är mycket vackra djur men jag har största respekt för dem. Ingen hästtjej jag heller alltså. Stackars Severin då, vilken chock för honom!

Svar: Ja, han var verkligen tagen och det dröjde en god stund innan vi kunde gå vidare.
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Så fin!! Och lite annorlunda "färgsättning" än vad travhästar brukar ha, så hon bör vara lätt att känna igen i röran av hästar under loppen!? (Fast förhoppningsvis så ligger hon ju först i spåret från början till slut!! :-D)

Stackars Severin, men ändå bra om han redan nu har lärt sej att hålla sej borta från både hästar och elstängsel.

Svar: Ja, hon vann på Årjängstravet under helgen. När hon är frisk o i form så är hon kanonbra.
Inga Magnusson

2014-09-24 @ 08:51:03
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Sophia

Hej! Hittade din sida när jag sökte efter Dunkerstövare på google.Det verkar inte finnas i Sverige längre, vet du hur man får kontakt med ngn som har valpar??

Svar: Vi har köpt i Norge via Bård Larsen. Han är en stor dunkerkännare o vet säkert om valpar i båda länderna. Sök honom på nätet / facebook så kan du säkert få hjälp.
Inga Magnusson

2014-09-24 @ 11:49:16
Postat av: Sophia

Tack så jätte mkt!! :-)

2014-09-24 @ 14:29:15
Postat av: Erica

Vad vacker hon är! :) Jag har heller aldrig varit en hästtjej, även om jag kanske hade kunnat bli det när jag var mindre och ville ha en egen häst. Det blev dock aldrig av och sen rann allt ut i sanden. Brukar tänka att nån gång ska jag prova rida åtminstone, frågan är bara när...

Stackars Severin! :(

2014-09-24 @ 18:16:24
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback