Efter valet - om medias skräck för SD.

Istället för att ta till sig den kritik av Sveriges invandrarpolitik som valresultatet med SD-framgången innebär, så sopas nu hela migrationsdebatten under mattan av våra politiskt korrekta   media och förvandlas till en debatt om stad - land. Alla tidningar är fulla av snyftartiklar om den stackars landsbygden som lider  under storstadens kulturella och ekonomiska förtryck. Sverigedemokraternas framgångar i valet förklaras med klyftor stad - land, underblåst av grötmyndige Göran Persson.  Den debatten tycks lättare att hantera än flyktingmottagning, som var kärnan i SDs framgångar i valet. För kritiken av Sveriges migrationspolitik kan media inte hantera, lättare att diskutera nåt annat i kölvattnet på valresultatet. SD;s valframgång är ju den stora skrällen i det här valet, men orsaken till att man samlade så många röster, invandrarpolitiken,  är en het potatis som media skyr som pesten. Prata om vad som helst men inte det!
 
Man tar sig för pannan!
 
När ska den här skräcken släppa i Sverige? Andra länder vågar prata öppet om hur många flyktingar det egna landet kan ta emot, vilka man ska ta emot, vad det får kosta, vilka som ska få permanent uppehållstillstånd och inte - varför  kan inte vi prata om det här offentligt i Sverige?
http://www.svd.se/kultur/landet-bortom-storstaden_3937252.svd
 

Kommentarer
Postat av: åsa

Du har sååå rätt i det du skriver!
Ha dé!

Svar: Det kan finnas anledning att diskutera skillnader mellan stad och land, men i det som sker nu så är det en dålig ursäkt för att inte vilja diskutera det egentliga skälet till SDs framgångar. En forskare har studerat SD i 10 år och säger klart att det är invandrarfrågan som är det avgörande skälet för väljarna att sympatisera med partiet, även om det kan finnas andra mindre tungt vägande skäl med i bilden
Inga Magnusson

Postat av: Inger Maryissa

Håller med om att media och speciellt politker borde våga mera att ta upp invandrarpolitiken
och med riktiga fakta och information....
det är ett bättre sätt att möta SD
för om man är så rädd att ta upp dessa frågor det får motsatt verkan och skapar mera oro

2014-09-25 @ 15:26:17
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback