Söndagmiddag biffar av dovhjort ...

... Dietherpotatis med timjan, lök och sallad. Himla gott var det! Vi äter ur frysen nu inför älgjakten och förhoppningsvis nytt kött.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Samma ambition har vi; Äta ur frysen innan den ska fyllas på igen. Men det lär vi som vanligt inte lyckas med. Och längst ner i botten ligger flera år gamla rådjursbaklår, som sparats för att lämnas iväg på kallrökning... Okej, nu har vi faktiskt äntligen fått iväg ETT sådant till "rökaren" - men resten då!? <:-I

Maken var med på en hjortjakt uppe vid Örebro nånstans för några år sen. Och det blev några bitar kött med hem. Otroligt fint och gott!!! :-)~

Svar: Vi har också ett antal rådjurslår i boxen. Oftast blir det rökning och nu behövde vi skicka iväg ett par. Det går att göra stekar och grytbitar också av lår förstås men det har inte blivit av så ofta.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback