Isch - barnkammare i fönsterkarmen!

Mitt fönsterputsarprojekt framskrider med en insats varje dag. Igår när jag tog de stora fönstren på norrsidan träffade jag på de här. Det är ljusgula larver, väl inbäddade i lera, någon centimeter långa. Smetigt och äckligt att ta itu med, isch! Samma varje år och alltid i det här fönstret. Gissar på fluglarver av något slag.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Nej men usch och fy, där hade jag tappat inspirationen... Men skam den som ger sig!

Trevlig fredag :-)

Svar: Inte så mycket att välja på, inspirerad eller inte! Kletiga fluglarver måste skrapas bort med mejsel!
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Blärk...

Här har det bara varit frost (lite lätt) en enda morgon så här långt i höst, och den verkar inte ha drivit tillbaka insekterna nåt nämnvärt. Kring rabatterna ute i trädgården är det nästan som små moln av nån slags flugor - och de har letat sej in här i huset också. :-( Så för tillfället blir jag glad för varje spindel jag också hittar här inne! Hoppas de väver många och stora nät och fångar varenda en av flug-j-larna!!!

Svar: Undrar om gammaldags flugremsor finns nu, såna där bruna kletiga?
Inga Magnusson

2014-10-17 @ 10:12:03
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Letade upp bilden på erat stenmursrum - tapeten! Läckert!!! :-)

Dottern har valt en tapet till sitt hus som ska vara fondvägg i vardagsrummet, och den ska tydligen se ut som gamla brädor. Har själv inte sett den än, men gissa om jag är nyfiken!? Kanske ska den sättas upp i helgen, och isåfall lär den nog finnas på bild i min blogg i början av nästa vecka! :-)

Verkar ha kommit en massa tapeter nu som ger intryck av att vara något helt annat än "papper med något tryckt mönster på". Finns tex tapeter som liknar rostiga plåtskivor!!

Ha en fin helg!!! :-)

Svar: Va roligt att du gillar vår stenmurstapet. Den som dottern har valt ut är snygg, tapeten som är som gamla brädor! Jag har kollat på den, är en av dem jag funderar på till nästa lägenhetsrenovering. Tapeter har blivit roligare än de gamla Kommunalgrå! ;-)
Inga Magnusson

2014-10-17 @ 10:19:26
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback