Predikestolen i Norge!

Fick bilden från kusin Siv  i Schweiz!  Den verkar vara allmän egendom på nätet. Jag ryser varje gång jag ser den. Klippan har ju verkligen minst en spricka som gör att det ser ut som om den skulle falla ner i fjorden när som helst. Men jag antar de som befinner sig på den litar på att den ska hänga kvar. I Sverige hade den säkert varit omgärdad av en enorm glasvägg eller ett supersäkert stängsel. Men inte i Norge inte. Vårt broderfolk är uppväxt på branta stup, en del har till och med varit fjättrade i rep under barndomens  lekar utomhus för att inte dratta ner några kilometer bakom knuten. Det är skillnad det.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken fasa säger jag bara!

Postat av: Herta

Har aldrig hört talas om denna. Vad är det?

Svar: En enorm klippa som liksom lutar sig ut över ett jättestup och man kan sitta där på kanten och dingla med benen, vilket en av våra vänner har gjort! Återkommer du till bloggvärlden nu?
Inga Magnusson

2014-11-23 @ 21:17:11
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: TantGlad

Eftersom livet är mig så kärt så skulle jag ALLDRIG sätta ner foten på detta ställe. Men å andra sidan tror jag att det som är meningen styr vi heller inte över. Är stunden inne, så är det nån mening med det.

Ha en skön ny vecka.
Kram.

2014-11-23 @ 22:23:53
URL: http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: FREEDOMtravel

Den är helt fantastisk! Men jag får ju svindel bara av att titta på bilden...

Svar: Ja usch, åk inte dit!
Inga Magnusson

2014-11-24 @ 19:55:28
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback