SIFO - helt vansinnigt - 31 sidor!

Jag fick ett tjockt kuvert från SIFO med en enkätundersökning som jag ombads fylla i o som belöning  skulle jag få en lott. Och man hade en ton i anvisningarna som om jag var utvald och att detta var en ynnest!   För ingen ersättning i stort sett ombeds jag fylla i 31 tätskrivna sidor med frågor. Alltså flera timmars arbete eftersom frågorna inte är så lätta att svara på. Och som vanligt så är alla harmlösa frågor först sen kommer de mer personliga typ, om min politiska hemvist, hur jag ser  mig själv osv.  Det är alltid så, för när man lagt ner en massa tid på att svara på betydelselösa frågor så ska man av bara farten ta de jobbigare och de som man kanske tycker hör privatlivet till. Jag kommer självklart inte att svara  en enda fråga. Men ibland kan jag få lust att fylla i rena galenskaperna.  
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Du gjorde verkligen rätt som inte svarade på någonting. Ibland känns det som om kartläggningen om oss är för stor och går för långt. Man får själv värna om sin integritet, även när syftet är gott med alla kartläggningar och undersökningar...

Svar: Man vet ju nte vad undersökningarna ska användas till heller, det står inte vem som beställt dem. För jag antar att någon betalar för att få dem utförda. Det skulle inte funka att vi svarade på sånt här.Som egen företagare får Roland en del som han måste svara på, men dessutom en hel del annat och en mängd genom sitt politiska engagemang, särskilt nu när det är valår.mOm man sen lägger till det han får som engagerad i viltförvaltning på länsnivå så är gränsen för länge sedan passerad. Så mycket obetalt arbete går inte att göra.
Inga Magnusson

Postat av: Inger Maryissa

Men oj.....vilken stor enkätundersökning och med så många frågor, och sedan bara få en ynka lott som tack för besväret.
Jag skulle heller inte ödsla en massa tid på detta
Jag brukar får online enkäter från Doktorn. com och de är inte så omfattande och jag får en liten slant som tack
som jag samlar ihop på Paypal

Svar: Aha, du får i alla fall lite betalt!? Här var det en ynka lott, dvs inget.
Inga Magnusson

2014-05-30 @ 16:51:03
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Znogge

Jag fick också en sådan. Fyllde i den även om det inte var det lättaste. Vissa nyanser var svåra att mäta. Kommer det en sådan fler gånger så avstår jag nog ytterst frivilligt!

Svar: Du fick också en??? Kanske lärare var mest utsatta? Jag var verkligen frestad att fylla i att jag var koncernchef typ och ansvarig för inköp av VVS-artiklar och kabelsystem och att jag tjänade 12.000 i månaden eller nåt sånt, medlem i fackförening osv. ;-)
Inga Magnusson

2014-05-30 @ 18:11:59
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Znogge

Ha ha, det borde man gjort :-)

2014-05-30 @ 21:25:51
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Suss

BRA att du gör motstånd när du blir utsatt för sådana där hiskeliga förfrågningar. Det är inte klokt!!! De tänker inte alls de som skickar ut dylikt!

2014-06-01 @ 20:52:12
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback