Rakare väg ....

 
På något vis ska vägen här förbi Liane bli rakare och få bättre diken. Jag har inte förstått riktigt hur det ska bli men ett av de första momenten var tydligen att kolla var det finns kablar så man inte gräver av dem. Och då kan man gå så här med en maskin som piper där det finns en kabel i marken som elkunnige grannen Ö. gör här.  Det här var ett tag sen nu, ska bli spännande att se hur det blir med nya vägsträckningen förbi här hos oss.

Kommentarer
Postat av: Erica

Vilket projekt alltså! Hoppas det går bra! :)

Postat av: Veiken

OJ, det är tur att den moderna tekniken finns. Ritningar över vad som finns under jord kan vara svåra att få tag på och gräver man på en höft, kan katastrofen vara ett faktum.
Svar: Det är svårt att föreställa sig hur det är att vara på ett kryssningsfartyg. Det är som en hel stad och det gungar INTE. Man kan känna en rörelse någon gång. Det är aktiviteter av olika slag hela tiden ombord. Det är kurser, utställningar och seminarier.Utöver det finns en teater ombord med högklassiga uppträdanden varje kväll. Olika sorters musik spelas på olika ställen i båten, Varje morgon tog vi på oss ryggsäcken och gick ut och mötte den by eller stad som vi låg i! :)

Svar: Det låter mycket behagligt! Undrar hur de bär sig åt för att få bort gungandet? Havet rör sig bevisligen.
Inga Magnusson

2014-05-27 @ 17:30:15
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback