En tur runt bland bloggkontakter ....

... har jag äntligen gjort! Försökte fiska upp alla nu igen. Det har varit mycket annat nu så bloggläsandet har blivit försummat. Synd för det känns inte som någon plikt, det är roligt att kolla upp läget hos alla. En del har jag ju hängt med ett antal år nu och det känns som om vi känner till varandra rätt väl, vet vad som rör sig i respektive hem, intressant att följa med och se hur andra väljer sina liv, liksom. Ja eller hur man nu ska förklara det. Eller också är det bara ren skär skamlig nyfikenhet! ;-)

Kommentarer
Postat av: Znogge

På något vis så känner man varandra men ändå inte! Jag har träffat flera av mina bloggvänner och det har inte varit en besvikelse!

Svar: Ja, det blir kanske inte vad jag skulle kalla vänskap när man har kontakt enbart via nätet. Riktig vänskap har ju på nåt sätt fler ingredienser än så. Men det kan bli ett långvarigt och givande utbyte i alla fall. Jag får erkänna att jag har medvetet valt så det inte ska bli för många, vill hinna lära känna vars och ens liv och tankar lite grand, inte bara flänga förbi och kommentera. Kvalitet framför kvantitet kan man säga kanske. Sen finns ju några bloggkontakter som är vänner / släkt irl också. Där är bloggen ett bra komplement till annan kontakt. Jag får verkligen tacka vår tid för möjligheten att följa barn och barnbarn, särskilt som de valt att bo långt bort!
Inga Magnusson

Postat av: Suss

Jag känner igen det där, jag hinner INTE alls det jag vill just nu, men det kommer väl bättre tider. jag försöker "läsa ikapp" och kommentera lite här och där, men jag hinner tyvärr inte alls så mycket som jag vill. Det är tur att terminen snart är slut, eller hur?

Svar: Med ett långt lärarliv så har vi tränat på att slå på en reservmotor i slutet på läsåret för att orka ända fram. :-)
Inga Magnusson

2014-05-25 @ 20:35:51
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Inger Maryissa

Håller med om att det är roligt att besöka sina bloggvänner, och jag brukar kalla de för att jag går på bloggpromenader..
och ja, flera av oss har kännt varandra i flera år här på nätet, och det är så mysigt att vi fortfarande har kontakt


Svar: ja, det är trevligt med både gamla o nya kontakter på nätet.
Inga Magnusson

2014-05-29 @ 14:37:44
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Marie

Ja, det är verkligen trevlig att besöka gamla bloggvänner för att se hur de har det. Kanske är det som i verkliga livet, när man känner varandra tillräckligt väl och vänskapen intagit en ny fas behöver man inte besöka varandra lika ofta utan man gör det när man har tid och då gör man det med stor glädje. Man har funnit en viss "trygghet" i relationen. :-)

Svar: Håller med. Försökte på vägen till Stockholm reda ut inför gubben hur länge du och jag haft jkontakt via nätet men lyckades inte riktigt. Måste väl vara 6-7 år eller nåt. Du har i alla fall under tiden hunnit både börja o avsluta en lärarutbildning o arbeta fram till en förstelärartjänst.
Inga Magnusson

2014-05-30 @ 09:02:58
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Marie

Ja, 6-7 år verkar stämma. Jag har ju bloggat både på expressen och under allt-i-allon och jag minns inte exakt när och var vi fick kontakt, men jag har alltid uppskattat den mycket. Väldigt mycket om jag ska vara helt ärlig!

Svar: Jag har också uppskattat vår långvariga nätkontakt , både yrkesmässigt o privat.
Inga Magnusson

2014-05-30 @ 09:11:03
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback