(C) - för hela Årjängs kommun!

På väg till mitt jobb passerar jag det här bygget varje gång. Det är så roligt att se hur Årjängs kommun satsar på ett nytt fint högstadium för kommunens alla elever. Man vill verkligen bygga en ny fin skola istället för att fortsätta lappa och laga på det gamla. I en modern och välutrustad skola, byggd för dagens undervisning, har man förutsättningar att få en fin arbetsmiljö för både elever och lärare.  Den kan locka behöriga lärare hit till Årjäng. Den nya skollagens krav är inte så lätta att uppfylla när det gäller lärarkompetens, kraven är höga. Jag är glad att (C) i Årjäng valde att ta strid för långsiktigt bra skolor i vår kommun, trots att (C)-företrädare fick ta mycket stryk för det. Våra barn förtjänar en fin och bra skola. Det är dags att satsa på det  nu här i Årjäng.
Det är fascinerande att se hur en så stor byggnad växer fram. Det är synbarligen en enda stor röra men alla ser ut att veta vad de ska göra och maskinerna är jättestora.
Det här ser läskigt ut, att stå i betongen så.
Jag antar att det sitter någon där högst uppe i kranen, inte ett jobb för mig. Skulle inte ens våga åka upp o kolla. Det måste svaja.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Skönt att det satsas på kommunen. Undrar om inte C i Årjäng skulle ha lite utbildning för C i andra kommuner tex. Norrköping så de lär sig att satsa på landsbyggden.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback