5:2 diet...

... testade jag i höstas för att gå ner några förargliga grill-kilon som lagt sig på. Det gick snabbt neråt med något kilo i veckan och proceduren var över på tre veckor. Nu kör jag 6:1 för att hålla vikten och samtidigt frossa i det jag gillar de andra dagarna. Det är ett billigt pris att lida en dag för att sen kunna leva gott med såser och slisk. Jag känner en som har haft högre ambitioner och gått ner 10 kilo på någon månad drygt med 5:2. Det funkar på oss frossare tror jag, på oss som med åren blir allt mer förtjusta i god mat, på oss som inte vill avstå livets goda på heltid.
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/alla-gick-ner-i-vikt-med-52-diet/
 

Kommentarer
Postat av: Ailas

Ja, det gäller att hitta den som passar bäst bland alla dessa dieter, om man nu tvunget måste använda sig av någon.
Själv tycker jag att en daglig promenad fungerar riktigt bra.

Svar: Ja huvudsaken är ju att man hittar det sätt att hålla vikten som passar en själv och inte låter sig dikteras av andra. Jag har under större delen av mitt liv inte behövt tänka alls på vad jag stoppar i mig, vikten har hållit sig stilla. Men nu med ålderns rätt så sätter sig kilona på ibland.
Inga Magnusson

Postat av: Suss

Nja, menar du att du höll vikten efter avslutad 5:2? I så fall är du den första jag träffat som lyckats. Själv testar jag inte ens, jag kör någon egen variant de gånger jag gör något, mest frossar jag dock numera!!!!

Svar: Nej, jag måste köra 6:1 nu efter 5:2. Men då kan jag hålla vikten. Om det kniper tar jag en vecka med 5:2 också ibland men det behövs i princip inte. Vad är problemet för dem som misslyckas?
Inga Magnusson

2014-05-21 @ 16:18:19
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback