Ny säng ...

.. var vi i Säffle och köpte idag åt gubben. Hans gamla var sen 70-talet (40 år gammal alltså!) och kunde med gott samvete bytas ut. Nu blev det ingen ny säng, vi köper nästan aldrig nya möbler. Den här var second-hand-fynd på Blocket för drygt ett par tusenlappar = 10 % av nypris, perfekt för en fullvuxen gubbe, 105 cm bred, 2.10 lång, en stabil motorstyrd Jensen Ambassadeur med 8 välvårdade år på nacken hos familjen Bark. Trevligt samtal över en fika blev det också och så hann vi hem före varslat regn.
 
Avslutar kvällen med en hockeyrysare; från ledning med 3-0 har Färjestad gått till 3-2 och Brynäs trycker på!  ( Till slut gick det vägen och blev 4-2 till Karlstadlaget) Vi har ätit hemkokt  ekologisk kycklingsoppa med färsk sparris. Ny variant - helt ok men lime i nästa gång
 
För övrigt så har den lediga dagen innehållit, strykning av kläder,  mattvätt, hundsängsbyte + tvätt, prat med målare i Nils-lägenheten, val av ny golvmatta till hallen där, och så fika med målaren och rörmokaren som var här och fixade några saker, lunch på Esters café.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback