Vi valde den här valpen!

 
Det var han till höger på förra bilden! Välkommen till Liane lille Severin!
 Hemfärden på så där tre timmar gick fantastiskt bra. Han sov lugnt i mitt knä hela vägen. Pliktskyldigast stannade vi flera gånger och tog ut den sömnige Severin för att han skulle få springa av sig och göra sina behov. Men han la sig bara  i gräset helt cool medan bilarna svischade förbi.
 Vi la in hans medhavda filt (den med doft från syskon o mamman!) lite i buren och lite utanför och den var en succé. När vi fikade låg han i den med oss ute på altanen. När de andra hundarna skäller ute i hundhuset vill han gärna gå in i buren eller under en serveringsvagn som vi lagt ett tygstycke i.  Våra pipleksaker var genast populära, såna hade han haft hemma också.
 
Altanen är inhägnad med kompostnätsektioner så den funkar som hundplats. Här kan Severin vara lös och springa omkring. Han gillar också att jaga tom plastflaska, precis som Hej.  Sen har Roland gjort en liten toa-gård för nattliga behov, en i utkanten på tomten. Severin åt en portion valpfoder och ville ha mer, drack ordentligt. Till slut fick han lite havregrynsgröt o mjölk eftersom han fått så lite mat under dagen. Han är oftast glad hund som leker och viftar på svansen. Ibland kan han få ett kort ryck när han saknar sina syskon och mamman, då gnäller han lite. Men tystnar när man tar upp honom och kelar med honom.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Då får man gratulera till nytillskottet då !

2014-06-16 @ 21:26:02
Postat av: TT

Så fin han är!! Nu blir det livat, så skoj med valp!

Postat av: AnnaKK

Vad roligt att han är hemma hos er nu!! :-) Verkar ju som om han har funnit sej väl till rätta direkt, så det kommer alldeles säkert att gå hur bra som helst fram över också. Hur var natten??? :-)

Svar: Den var lugn, bara vaken en gång vid 3-tiden för att gå ut och kissa. Annars har han sovit. Supervalpen!
Inga Magnusson

2014-06-17 @ 08:03:28
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Marie

Det var verkligen en liten sötnos. Han ser väldigt lugn och fin ut på ögonen (i alla fall på bilden) och det bådar ju gott. Ingen stress alls trots att han befinner sig i en "ny" famn. Lycka till med den lille parveln, men det kommer ju att gå bra. Ni är ju proffs.

Svar: Den här valpen är verkligen cool! Tryggheten själv. Visst piper han någon gång ibland efter syskon o mamma men inte mycket.
Inga Magnusson

2014-06-17 @ 08:32:18
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Znogge

Ni gjorde säkert ett utmärkt val så grattis till nya valpen!

2014-06-18 @ 18:11:31
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback