Mer från NYC med Markus o vänner

Festlokal på hotellet The Standard, där kompisen Gabbe hade konferens förra veckan. Jag fortsätter alltså oblygt att snylta på andras resor, jag som aldrig reser själv. Sonen Markus är i New York för att fira en god väns födelsedag.
Central Park, Peter o Markus. Softballturnering pågår. Är det New Yorks Vasaparken kanske?
Harlem
Många kyrkor finns det förstås
 Lammsliders på Locanda Verde. Robert De Niro tycks vara en av ägarna till restaurangen.
 
Ingen slump att det har blivit en hel del italiensk mat. Åtminstone Markus gillar det. Mats har spekulerat på sin Facebook om man kan gå upp 12 kilo på fem dagar i New York och det kanske är helt rimligt med så här mycket god mat.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Åh, dit skulle jag gärna åka! Frågan är bara om jag får Husse med mig. Han gillar tyvärr inte längre flygresor. Men om två veckor blir det i alla fall Mallorca!

Trevlig söndag!

Svar: Mallorca låter trevligt! Lagom långt också! Ha det gott!
Inga Magnusson

Postat av: Marie

Jag har varit i New York en gång i tiden, men det är länge sedan nu. Jag var närmare 20 och tyckte det var en skrämmande stor stad för mig. Vid den tidpunkten hade vi ju inga tiggare i Sverige men där fanns det överallt, jag minns att just det tyckte jag var förfärligt läskigt. Idag är det ju (tyvärr) vardag även för oss.

Svar: Ja jag förstår hur du kände det. Minns en liknande upplevelse vid mitt första besök i Frankfurt på 80-talet då jag fick se uteliggare och tiggare. Hade jag aldrig sett i Sverige då på den tiden. Tja, det kanske var bättre förr?! Eller inte. Det känns i alla fall lite främmande det vi har nu o det verkar ju som om det här är organiserat, någon annan tar den största förtjänsten. Lite snudd på människohandel. Men jag vet inte egentligen hur det ligger till, läser motstridiga uppgifter
Inga Magnusson

2014-06-08 @ 22:46:41
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback