Lillplutten Severin!

När det är soligt är favvoplatsen i solskensfläckarna  på altanen. Sen pendlar han mellan olika ställen ute och inne, han kan ju gå fritt eftersom vi har hägnat in altanen med kompostnät. Han är enastående på att koppla av och är med oss överallt. Det funkar eftersom han finner sig i att ligga i buren när det krävs. Varje dag är vi nere vid hundgårdarna så han ska få träffa Hej o Jazz, nosa lite genom nätet. De är väldigt nyfikna på lille Severin. Så småningom ska Severin få träna på att vara bredvid dem en liten stund i hundhuset. I början tyckte han det var lite ruggigt när de skällde,  men nu reagerar han inte längre.

Kommentarer
Postat av: Herta

Hej svejs! nu var det länge sedan jag läste bloggar men kom på att jag skulle titta in en stund och önska en trevlig sommar. Severin, räd det minsta hunden i familjen., verkar så.

Postat av: TT

Så mysigt han har det, den lille! :) Vår lilla donna tuggade sönder heltäckningsmattan i trappan igår trots att de inte var själva länge! Nu skulle den ut förr eller senare... det blev förr! :)

Svar: Hjälpsam jycke du har! ;-)
Inga Magnusson

2014-06-25 @ 11:02:15
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback