Katarina firade vi igår ..

... tillsammans med många andra vänner.  Och många vänner har hon, det har vi förstått! Vi var på Huset på Strand, en f.d. skola utanför Årjäng, och en fantastisk buffé dukades upp av paret Granlund. Tack Olov och Katarina och andra inblandade för en trevlig fest med god mat och hög stämning!
 
När jag träffar Katarina så återfår jag alltid tron på politik som demokratins redskap. Ibland kan politik vara  svårt och att vara politiker är ännu svårare. Det är lätt att sitta utanför politikens maktcentrum och ha synpunkter men att ta ansvar och leda ställer andra krav. Jag har haft förmånen att följa Katarinas politiska gärning under några år och är imponerad av hennes integritet och engagemang för kommunens bästa. Det finns ingen egennytta i hennes politiska arbete, inget behov av egen vinning i politiken eller att själv synas och sola sig i media, inget av att "om jag kliar dig på ryggen så kliar du mig", inget av vänskapskorruption, inget baktalande av någon inte ens politiska motståndare.
 
Hon jobbar rakryggat och hårt för det hon tror på,  håller sakfrågorna i centrum, inte den egna personen. Det gör att hon kanske inte alltid får den uppmärksamhet och det beröm hon förtjänar. Hon syns så att säga inte alltid bakom de stora och viktiga beslut  som hon fört i hamn till verkställighet  i vår kommun. Tacksam är jag att ha fått lära känna Katarina, för det känns viktigt att  hålla kvar tron på politik som ett hederligt  och fint redskap för demokratin.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Håller med dig till alla delar! Katarina är värd all respekt för det hon gjort/gör, och för den hon är!

2014-06-28 @ 19:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback