Förfallet fortsätter.

Och är nu satt i system, har fått en plats i rutinerna. Nattsömn på egen sängplats på golvet - ut på "toa" - morgonmat - "toa" - lek - sängstund med någon halvtimmes  sov - vi går sen upp och dagen börjar. Hundar gillar de rutiner som det brukar bli. Glad hund Severin har vi fått, han ser verkligen ut att le och njuta av tillvaron. Mycket svansvift, spring och lek är det, men också många och långa sovpass under dagen. Han är med överallt,  kan koppla av var som helst och sova om han får sina rastningar ibland.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Det är så otroligt gulligt med en liten valp. Det är dessutom trevligt att skapa nya rutiner tillsammans med dem och infoga dem sakta men säkert i den egna tillvaron med alla dess regler och rutiner. Vi märker så väl på lilla Rutan som nu har varit med oss i snart 11 år att alla rutiner sitter. Hon vet precis vad som skall hända bara genom att läsa av vårt kroppsspråk och vi vet precis vad hon vill genom att läsa av hennes. Det utvecklas ett fantastiskt samspel genom åren.

Svar: Hundar blir som familjemedlemmar när man har dem mycket inne och den här sommaren ska jag ju knyta upp Severin till oss ordentligt. Han är med hela tiden. Nu får ni ju träffa honom också! Ska bli spännande att höra vad ni tycker.
Inga Magnusson

Postat av: Inger Maryissa

Låter så mysigt det du berättar om er söta vovve

2014-06-29 @ 16:53:11
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback