Dag två med lille Severin!

Severin har flera liggplatser att välja på under dagen. Den här är favvo.  Vi har haft altandörren öppen så han har kunnat gå ut och in som han vill. Detta att ligga i buren ute utan luckan på är absolut favorit. Känns nog ombonat och skönt. Han sover ju det mesta av dagen. Fast han har varit med mig till Camp Grinsby och kollat när Roland o Anders snickrar. Sen åkte vi o handlade på Ica Sillerud. Då låg Severin i buren i baksätet. Fungerade utmärkt, likaså när jag uträttade ärenden på Brogärdet och i Lianehuset. Han är otroligt snäll! I morgon ska jag berömma uppfödarfamiljen här har jag tänkt och kanske berätta lite om stamtavlan.
Pipdjuren är fortfarande populära. På förmiddagen följde han mig varje steg jag tog men nu på eftermiddagen och kvällen så bryr han sig inte så mycket. Han har vant sig vid att jag sysslar med lite av varje i huset och väntar lugnt tills jag kommer tillbaka.
Inneplatsen är inte heller fel, mjukast! Rosa magar på valpar är så gossiga! Severin har ätit en del havregrynsgröt och några uppblötta torrkulor. Men bäst var filmjölken och majsvällingen
Jag hade en gigantisk stryktvätt och klurade på hur jag skulle kunna ta den och samtidigt passa valpen. Gubben är på avslut dressyrkurs i Säffle med Hej o Anders o Barre. Hittade till slut en punkt där jag kunde bevaka Severin oavsett åt vilket håll han kunde tänkas gå, kan se även altanen härifrån. Det mesta funkar med en lugn valp som denna. Tre timmars strykning skvallrar om en lång tids försummelse.
Idag på förmiddagen snodde Roland ihop en "utetoa"  åt Severin. Den är gjord av hundgårdssektioner och står i kanten på tomten utanför sovrumsdörren-. Lätt att gå ut på natten med honom eller tidigt på morgonen och sätta ner honom här. Första bajset gjorde han på annat ställe men då la vi in det här tillsammans med en massa "mockel". Nu är Severin helt klar över vad som förväntas här. Vi tar ut honom efter mat eller när kroppsspråket annonserar "nödig" och han har inte misslyckats någon gång. Men däremot "lyckats" åtskilliga gånger, 5-6 gånger säkert.

Kommentarer
Postat av: Lena Johnsen

Grattis med ny valp. Han er kjempesøt! :)

2014-06-17 @ 20:42:55
Postat av: Lena Johnsen

Grattis med ny valp. Han er kjempesøt! :)

2014-06-17 @ 20:51:51
Postat av: Znogge

Han är verkligen ljuvlig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback