Spegeln kraschade!

 
Och det utan åverkan, ingen ens bodde i lägenheten när det hände. Den tvinnade mässingstråden som höll spegeln hade bara gått av! Rakt av! Undrar om det blir sju års olycka nu. Vi får kolla om det lönar sig att renovera den, limma en bortslagen bit och byta spegelglaset. Schitt också, jag gillade verkligen stuket på den!!!
 
Vi har nu blivit avlösta från vår barnvakt av lille Bill och sover en stund före kvällens gemensamma äting i grillen. Får justera agendan också. Billfamiljen stannar till på måndag men bor här hos oss de sista två dagarna då vi får gäster till Lianehuset.  Och så blir det Packmopedturnén på söndag förstås, här i Svensbyn, vid hembygdsgården.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Det där hände mig också en gång för ganska många år sedan, att mässingstråden gick av på en spegel menar jag. Det var både lite kusligt och lustigt över just den händelsen. Det lustiga var att spegeln ramlade väldigt snyggt och prydligt ner på den stol som stod under den vilket resulterade i att spegeln inte fick en enda liten skråma. Det kusliga var att jag hade fått spegeln från min mormor (dvs ett gammalt arvegods) och händelsen inträffade samma vecka som min mormor gick bort. Jag fick en varm känsla av ett farväl av händelsen....detta trots att det övernaturliga aldrig riktigt varit ngt för mig...

Svar: Det var lite spöklikt att spegeln föll när lägenheten stod tom. Son + Carin var ju på SPA det dygnet och lille Bill var hos oss. Jag förstår om du reagerade på att din spegel föll just vid den tidpunkten. Och vilken tur att den råkade falla på en stol! Min spegel föll tyvärr med dunder och brak rakt in i duschen och splittrades ordentligt.
Roland skyller på mässingstråden, säger att det är inte alls så starkt som järn. Jag såg ju bara metalltråd när jag hängde upp den och tog för givet att det skulle vara hållbart.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Aj då, vilken otur men så illa som sju års olycka ska det väl inte behöva bli!

2014-07-22 @ 19:38:54
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback