Sista dagen på Café ...

... gjorde son Markus igår fredag. Han har jobbat där i många år nu och varit med om att som redaktionschef forma tidningen till det den är idag; ett modernt  kvalitetsmagasin för manligt mode och bra läsning. Jag undrar hur det kändes att igår lämna nyckeln till redaktionen ifrån sig. Det finns många minnen förknippad med den här arbetsplatsen kan jag tänka mig.
http://cafe.se/historien-om-cafe/
Medarbetare har kommit och gått men samarbetet med Jens har bestått. De har funkat lite som Brothers in arms under många år, ja i stort sett hela yrkeslivet,  jobbat tillsammans i lojalitet och  utvecklat tidning med  kvalitetstänk. Vi har som föräldrar fått följa den här resan och glatt oss åt deras framgångar.  Nu håller vi tummarna förstås att det fortsatt går bra för Café och för sonen på den nya arbetsplatsen Mexico Media som utvecklar idéer till TV- program i olika former. ( Ungefär så tror jag att det är, vet inte riktigt vad det nya arbetet går ut på, det är nytt!).
http://www.mexikomedia.com/
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Kan tänka mig att det har varit många spännande utmaningar och år. Hoppas att den nya arbetsplatsen ska bli till belåtenhet!

Vår äldsta dotter är journalist och arbetar på en veckotidning. Stortrivs med det efter några på på en större dagstidning.

Svar: Jag blir ju nyfiken på vilken tidning din dotter arbetar på, men det kanske du inte vill berätta
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback