MP kräver ökat kväveläckage i Östersjön!

Om man faktagranskar Miljöpartiets:s förslag, vilket media inte gör enligt vetenskapliga studier, så finner man att partiets krav på svenskt jordbruk kraftigt ökar kväveläckaget ´från gödsel ut i Östersjön. Och det vore katastrofalt. Östersjön är ett innanhav som vi måste vara rädda om.
 http://staffandanielsson.blogspot.se/2014/07/mp-kraver-okat-lackage-till-ostersjon.html?m=1
 
Synd att media inte ställer de svåra frågorna till MP. Partiet bedriver valrörelse i något slags frizon eftersom en stor del av journalistkåren har MP-sympatier. Det vet man av undersökningar som gjorts. Vi väljare  kan bli lurade av löften som ser fagra ut men som egentligen leder helt fel eftersom ingen kollar.  Till o med gamla garvade "miljöanhängare" börjar tycka att partiet gått alldeles för långt i sin populism. MP  bortser gång på gång från viktig  vetenskap  när man utformar sin politik och när det finns gedigna forskningsresultat som  inte överensstämmer med ideologin, så slänger man ur sig (grundlöst!) att forskarna är korrumperade !!! Och det kan man göra utan att media höjer ett ögonbryn!!! Föreställ er rubrikerna om Reinfeldt hävt ur sig såna uppenbara lögner!  Biologen o vargforskaren Olle Liberg är kritisk i en debattartikel i SvD och skriver bl.a. så här:
 
"Därför uppmanar vi Miljöpartiets politiker att rannsaka sig själva och även ta hänsyn till ”obekväma” forskningsresultat när man utformar sin framtida politik. Vi själva deltar gärna i en konstruktiv debatt, men inte en debatt där utgångspunkten är att vi forskare är köpta för att vi för fram ett budskap som inte stämmer överens med partiets dogmer."
 
http://mobil.svd.se/c.jsp;jsessionid=985DD95C462DB0C2F2449EB79CC4719E.aldo4?cid=25967591&rssId=25966331&item=http%3A%2F%2Fwww.svd.se%2F%3Fservice%3Dmobile%26amp%3BarticleId%3D3711156
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback