Ledsam dag! Hej då lille Bill!

Idag har vi vinkat av lille Bill-familjen. Efter tre veckor här så for de tillbaka till Stockholm idag. Vi som har vant oss vid att höra den här lille gossen prata och leka hela dagarna ska nu åter in i tystnaden.
Det är slut med bästa fikat, bästa glassen och lunchen på Stationscafét. Där var vi ärligt talat varje dag för det funkar så bra att sitta ute i trädgården med Bill. Han gillar att leka med leksakerna och springa omkring ute. Och så är det bra mat med mycket hemlagat, gott fikabröd mycket hembakat,  populär glassbar och trevligt bemötande. Vi och våra stockholmska barn och deras vänner hänger gärna här. Det blev en del av dagsrutinen före eftermiddagsbadet vid Signebybryggan.
Nu är det också slut med lekande med Julia ("Lulia"). Bill blir så glad när han ser granntjejen Julia, hoppar, dansar och jublar. Idag träffades de sista gången för den här gången och kollar på bok inne i Ikeahuset.
Hemresan gick bra i alla fall, Bill hade sovit en hel del. Nu ska de vara hemma ett par dagar och så hälsa på kusin Bobo som semesterbor på en ö i skärgården. Tror det var Arholma.

Kommentarer
Postat av: Lena

Han kommer snart tillbaka!

2014-07-29 @ 16:18:00
Postat av: Suss

När det gäller barnbarnen, är det PEST att vinka adjö, säga "Hej då" och ta avsked överhuvudtaget. Varför måste vi ha så långt till en del av dem? Kan vi samåka någon gång?

Svar: Ja, det är alldeles för långt till Umeå. Vi kommer att åka upp till Lovis dop den 13 september. Men vi delar numera resan o sover över i Gävle både på dit- och hemresan.
Inga Magnusson

Postat av: Marie

Han är verkligen ett litet charmtroll lille Bill, du lyckas verkligen förmedla det genom dina bilder. :-)

2014-07-29 @ 23:27:12
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Carin

Som vi saknar er! Och baden, grillen, glassen - ALLT! Vilka fantastiska veckor vi fick, vi gör om det nästa sommar :) kram!

Svar: Ni är redan inbokade på Liane nästa år igen! Det är tomt och tyst runt oss nu igen, men vi följer er vidare ut i skärgården. Det kom bilder från Lina på sötnosen Bobo!
Inga Magnusson

2014-07-30 @ 09:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback