Till salu; sonens fina lägenhet på Söder

 
Nu säljer son Mattias sin lägenhet på Söder, tre rum o kök. Den ligger jättefint vid Mariatorget, helt lugnt på enkelriktad gata, några steg bara till tunnelbanan. Bad är helt nyrenoverat och resten av lägenheten är också iordninggjort. Därför tog det några månader efter flytten till USA innan den kom ut till försäljning. Men nu är den färdig och kommer alltså ut lagom till att räntorna verkar gå neråt. 
http://www.bjurfors.se/Bostad/Stockholm/Stockholm/Wollmar-Yxkullsgatan-4A/ 
Nu letar han o Risako hus i Seattle. Också spännande att följa för oss.
 
Uppdaterat:   Det är bara att gratulera till det stora intresset för lägenheten.  10 telefonsamtal redan första dagen med förfrågningar och en extra visning!  Vi håller tummarna! 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, den var mycket mycket fin! Skulle mycket väl kunna tänka mig att bo så, men inte så länge Mini bor hemma. Vill inte gärna låta henne växa upp i Storstaden. Den är lite för stor och därmed lite för oöverblickbar.

Postat av: Suss

Jag tittade på den, jättefin, men vilka priser det är i huvudstaden. Han får säkert mer, för en sådan fin lägenhet med det läget kan nog bli hur dyr som helst. Jag trodde att de bodde i Seattle redan?

Svar: Jodå, de har bott i Seattle ett tag. Men det tog ett tag att renovera lägenheten inför försäljningen. De ville att den skulle vara i toppskick. Priserna på boende i innerstaden är höga.
Inga Magnusson

2014-02-27 @ 22:23:52
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Znogge

Vilken trevlig lägenhet! Den borde bli såld snabbt. Fast vet i och för sig inte hur lättsålt det är i Stockholm just nu...

2014-02-28 @ 06:27:30
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Hannele på Hisingen

Tänk och ha en sån lägenhet!

Svar: Ja, de har trivts bra där o haft gångavstånd till jobbet vid Slussen
Inga Magnusson

2014-02-28 @ 07:59:21
URL: http://hannelesparadis.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback