Sportlov!

Om det hade varit som förra året så hade vi åkt skidor på sjön varje dag  och lille Oskar hade varit med. Nu finns ingen is, ingen snö och ingen liten Oskar! Saknad är det, mest efter Oskar förstås. Vi spejar efter en ny taxvalp som vi hoppas kunna skaffa fram på våren. Tips på bra planerade  parningar mottages! Vädret hjälper inte att speja efter. Det är fortsatt vårkallt och blåsigt och trist. Vårblommorna sticker upp, råttor och grävlingar vaknar.
 
Gubben o M har bytt en cirkulationspump, joxat nåt vid Tjärnshaget och nåt på Liane och nu tog han traktorn o  kör han undan  det sista efter gallringen på Önnebyn.
 
Under dagen har jag varit hemma-fru-präktig, städat det värsta, tvättat massor,  plockat undan. Undrar hur det kan bli så mycket som bara står / ligger och dräller?  Jag märker liksom inte när jag släpper grejer ifrån mig och de bara blir kvar! Det är nog någon mental defekt! ;-)
 
I kväll ska vi göra varma smörgåsar med lite extra på och plita lite med textöversättning med goda vänner.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Här är sportlovet slut redan och nu är det alltså er tur. Genast sätter du i gång med plikterna, typiskt eller hur?

Lova nu mig att ägna dig åt annat än plock, städ och tvätt resten av veckan. :)

Vi hade en ljuvlig vårdag idag och det blev minsann ingen städning. Har ju lärt mig att prioritera.

Trevlig kväll.

Svar: Tack för det! Jo men det är rätt skönt att klara av näraliggande plikter först, sen blir det mer ledigt. Jag lovar att det ska bli ledigt med besked så småningom Någon solig fin dag har vi inte sett röken av än. Ibland är solen nästan på väg igenom och det känns som om hela Värmland står på tå och hoppas, men ack nej...!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Hoppas ni hittar en lämplig valp. Det blir aldrig samma sak men det finns många hundar att älska...

Ha ett bra och avkopplande lov nu!

Svar: Tack. Nej det blir inte samma. Varje hund är en individ - en personlighet som aldrig går att ersätta. Vi minns dem alla och pratar ofta om dem som är borta - hur de var - vad de brukade göra - personlighetsdrag.
Inga Magnusson

2014-02-25 @ 06:20:58
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback